Space Galaxy Fundal Ziua De Nastere Poster De Perete Decor Studio De Fotografie Personalizate Personalizate Petrecere De Ziua De Fundal Fotografie

(5)
22.29lei 33.26lei

Categorie: cel mai bun
Culori:

EARVO este un profesionist de fotografie medii de producător!Avem de producție profesionale de fabrici și de muncitori.

Fundaluri noastre sunt întotdeauna nou proiectat pentru nou-nascuti, copii, zile de nastere, petreceri, nunti, sarbatori, decor de perete etc.

* Cel Mai Nou Design * De Înaltă Calitate * Preț Avantajos * Procesarea Rapidă * Servicii Excelente

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice confuzie (despre dimensiunea sau personalizare sau dropship).

Plăcută la cumpărături!

Dimensiune: 60x40cm / 150x100cm / 180x120cm / 220x150cm / 270x180cm / 300x200cm。

Material: 100% poliester / vinil

Notă: Toate fundalul va trimite prin pliat.Aici sunt moduri de a scoate cutele.

1. Rulezi strâns, cu un cilindru, și de așteptare pentru 3-4 zile.

2. De căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului, atunci ea va fi din nou netedă.

3.Materialul poliester pot fi spălate în mod repetat și are o lungă perioadă de timp de utilizare.Vinil materiale nu pot fi spălate, și de a folosi timpul este scurt.FAQ:

Q:Cum pot urmări meu parecl?

A:puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Q:Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

O:Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Q: Puteți oferi dropshipping pentru serviciu?

A: Da, vom trimite comanda în funcție de cerere, nu include nici facturi sau materialelor promo pachet.

Plata

**Escrow(Alipay);Carduri De Credit;T/T, Western Union;PayPal

**Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vom declara comanda ca un "cadou" cu valoare mai mică, astfel încât ai putea să-l primească, cu acces gratuit la taxa sau impozit mai mic la import.

**Dacă sunteți pacing-un mix de produse de comanda, va rugam sa folositi Cosul de Cumparaturi.este convenabil și puteți plăti doar o singură dată pentru toate produsele.

**În cazul în care comanda are cereri speciale, cum ar fi adresa de culoare,pls vă rugăm să lăsați mesaj de ordine atunci când se face plata.Întârziere vorbim va aduce transportul greșeli cu ușurință.Multumesc.

Transport

**Ermelleki.ro standard de transport maritim

**China Post Înregistrate

** ePacket(E-mail)

**DHL(Necesitatea de a crește de marfă)

În multe țări, vom folosi gratuit de transport maritim, dar, în unele țări îndepărtate și pachete care alege rapid logistică, trebuie să suporte marfă tine.

Reture & Politica De Schimb

**Dacă ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

**Dacă ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

**Când nu-ți place articolul primit, vă rugăm să ne contactați în primul rând, să ne discuta cum să se ocupe cu ea, și să ne rezolva grijile tale rapid.

Feedback Politica

**Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită.Pentru a promova un sănătos Ali comunitate.Sperăm că vă veți face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegeți că am valoare de client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva proble-lea înainte de a ne părăsi un feedback negativ.Va garantam ca vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Orice Întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore

Sku: e161099

Specificatii
  • Pachet - Da
  • 5 - Cosmic Galaxy Fundal
  • 3 - Petrecerea de ziua fundal fotografie
  • 6 - Fotografie Sstudio Împușcat Medii
  • Tip - Spray De Vopsit
  • En-gros/cumpărare - Dropshipping
  • 4 - Camera de zi dormitor fundal decor de perete
  • Nume De Brand - EARVO
  • 7 - Copii Pentru Copii De Ziua De Fundal
  • CN - Henan
  • 10 - Fotografie Fundal
  • 9 - Fundaluri Fotografice Pentru Fotografia De Studio
  • Numărul De Model - ziua de perete de fundal
  • Origine - China Continentală
  • 8 - Fundal de decor de Perete
  • Personalizabil - numele, fraze, Culoare, Model, Dimensiune
  • Stil - Cosmic Galaxy Fundal
  • Material - Vinil / Poliester

Tag-uri: poster de perete decor, nava, fundaluri, noapte înstelată fundal, luna fundal, Fotografie Fundal.

Recenzii Ale Clienților

  • ...
    Metalkakarot 2022-10-10

    Poliester textura este mai frumos și mai ușor de fier. Face mai puțin falduri decât de vinil. Finisaj frumos de pe margini. Multumesc

  • ...
    0u0iewig 6ajf6x 2022-10-10

    Data viitoare voi lua din Poliester de calitate, mai degrabă decât de vinil

Ați putea dori, de asemenea

155.42lei 97.89lei
(0)

Runda noastre fundaluri material: Tesatura de vinil: lumină și subțire, nu rezistent la apa, nu pot fi spălați, materialul nu este elastic, și nu elastic este adăugat în jurul valorii de ea.Cost-eficiente, adecvate pentru utilizarea o singură dată.Acesta poate fi fixat pe raft cu bandă dublu-adezivă. Țesătură de poliester: mai gros și mai moale, nu riduri, de calitate mai bună.Pot fi spălate

83.21lei 56.61lei
(0)

Bine ati venit la magazinul nostru PERSONALIZAT & SPECIAL PENTRU TINE

80.51lei 45.87lei
(0)

Despre Material: Subțire de Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior. Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber. Avantaje

28.49lei
(5)

YEELE -Suntem producător profesionale de fotografie de fundal produse, cu design perfect, producție, vânzări și post-vânzare de echipa, dedicat pentru a furniza cel mai economic și de înaltă calitate, fotografie de fundal pentru clienții noștri! Stand la distanta Fundaluri trebuie să păstreze distanța pentru a face fotografii.De asemenea, mai multe imagini de mari dimensiuni pot vazut un pic

47.20lei 26.93lei
(0)

Descriere Materiale Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior.Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber. Vinil Detalii