Mehofond Decor De Crăciun Fundal De Fotografie De Nunta Petrecere De Ziua De Lemn Usa De Fotografiere Portret Fundal Fotografie Elemente De Recuzită

(5)
25.32lei 43.63lei

Categorie: cel mai bun
Culori:

Descriere Materiale

Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior.

Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber.

Vinil Detalii Display

Dacă îl folosiți pentru o petrecere, puteți alege acest vinil.Materialul este similar cu tesatura, spre deosebire de tapet, acesta poate fi lipit direct.Dacă aveți nevoie să stea în sus, aveți nevoie să lipiți manual.

Poliester Detalii Display

Dacă sunteți un fotograf profesionist pentru fotografiere, puteți alege poliester.Este Elastic, moale și relativ grele.

Despre Diferența De Culoare

1.Vă rugăm să rețineți că fiecare calculator are altă culoare și setările de rezoluție așa de culori afișate pe ecran pot varia ușor de la real.

2.Imprimare efect, în funcție de setările.Nu putem oferi restituiri sau înlocuiri de elemente care avea ușoare variații de culoare.

3.Imaginea arată diferența dintre site-ul prezinta si real fundaluri după tipărite.

4. Ușoară aberație cromatică este normal.Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să cumpere cu prudență.

Despre Dimensiunea

Daca existente opțiuni de dimensiune nu au dimensiunea pe care doriți, puteți să ne contactați pentru a personaliza dimensiunea pe care o doriți.

Despre Pachet

Default nostru este de pliere ambalaj, dacă doriți pentru a navei în rulare, vă rugăm să ne contactați în avans.

Despre Personalizare

Putem personaliza orice desen animat,joc,film,banner,partidul decor de fundal și imagini proprii,vă rugăm să contactați-mă dacă doriți pentru a personaliza.

Despre Cute

Pentru că noi ori de ambalare mod implicit, nu poate fi cute, dar nu vă faceți griji, există multe moduri de a elimina cutele de:

Metoda 1: la temperatură scăzută de Fier de la spate de fundal pânză (nota de temperatură scăzută, spate);

Metoda 2: Închide fundal pânză și așteptați timp de 2-3 zile;

Metoda 3:Găsi un tub lung,rola fondul strâns cu tub și fixați-l cu siruri de caractere,Apoi lăsați-l în pace timp de 1-2 zile.

Despre Feedback-Ul

Experiența dumneavoastră de cumpărături și feedback-ul sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să lăsați o recenzie de cinci stele, dar dacă nu există nici o problemă cu produsul sau nu sunteți de acord, vă rugăm să nu fi supărat, vă rugăm să fie în timp ne Contactati, va vom ajuta cât mai curând posibil,vă mulțumesc în avans.

Sku: e156608

Specificatii
  • Vinil Caracteristică - nu se poate spala, de călcătorie, o singură utilizare
  • Material - Vinil
  • Poliester Caracteristică - Non-reflectorizant, Lavabil, Pliabil
  • CN - Jiangsu
  • Termen de căutare - fotografie profesionala, photozone pentru sedinta foto, Fotograf
  • Nume De Brand - mehofond
  • Pachet - Da
  • Numărul De Model - Fundal Foto
  • Tema - Nunta, Ziua de nastere, fundal fotografie, fondul, Copil De Dus
  • Subiect - ziua de naștere a trage, tort sparge, copil nou-născut fotografie portret
  • Personajul - copil nou-născut duș, Fotografii copil, Fotograf
  • Stil - Copii
  • Personalizabil - numele, Data, fraze, Culoare, Model
  • Origine - China Continentală
  • Cuvinte cheie - fotografie tapet, Banner, Aprovizionare, POSTER, Photocall, elemente de recuzită, decor, Photozone
  • Vă rog să observați - Articol conține doar fundalul
  • Tip - Spray De Vopsit
  • Dimensiune (cm) - WideXHigh(poate fi personalizat)

Tag-uri: decor de crăciun.

Recenzii Ale Clienților

  • ...
    Fulano Cicrano 2022-12-10

    Super fundal. Kupione multumesc grup AliExpress Tanioszki

Ați putea dori, de asemenea

33.26lei 22.29lei
(5)

EARVO este un profesionist de fotografie medii de producător!Avem de producție profesionale de fabrici și de muncitori. Fundaluri noastre sunt întotdeauna nou proiectat pentru nou-nascuti, copii, zile de nastere, petreceri, nunti, sarbatori, decor de perete etc. * Cel Mai Nou Design * De Înaltă Calitate * Preț Avantajos * Procesarea Rapidă * Servicii Excelente Vă rugăm să nu ezitați să

155.42lei 97.89lei
(0)

Runda noastre fundaluri material: Tesatura de vinil: lumină și subțire, nu rezistent la apa, nu pot fi spălați, materialul nu este elastic, și nu elastic este adăugat în jurul valorii de ea.Cost-eficiente, adecvate pentru utilizarea o singură dată.Acesta poate fi fixat pe raft cu bandă dublu-adezivă. Țesătură de poliester: mai gros și mai moale, nu riduri, de calitate mai bună.Pot fi spălate

83.21lei 56.61lei
(0)

Bine ati venit la magazinul nostru PERSONALIZAT & SPECIAL PENTRU TINE

80.51lei 45.87lei
(0)

Despre Material: Subțire de Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior. Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber. Avantaje

28.49lei
(5)

YEELE -Suntem producător profesionale de fotografie de fundal produse, cu design perfect, producție, vânzări și post-vânzare de echipa, dedicat pentru a furniza cel mai economic și de înaltă calitate, fotografie de fundal pentru clienții noștri! Stand la distanta Fundaluri trebuie să păstreze distanța pentru a face fotografii.De asemenea, mai multe imagini de mari dimensiuni pot vazut un pic

47.20lei 26.93lei
(0)

Descriere Materiale Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior.Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber. Vinil Detalii